preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Školska priredba

Autor: Suzana Karloci Kvakan, 23. 6. 2022.

Završetak ove školske godine svi su učenici očekivali s velikim nestrpljenjem. Ne samo zbog nadolazećih ljetnih praznika,  već i zbog prilike što će nakon dvije pune godine svoje talente napokon moći pokazati na velikoj pozornici pred svojim prijateljima i članovima obitelji.

Na našoj šarenoj pozornici izmjenjivao se red pjesme, red plesa, red zabave i smijeha. Naša je dugo očekivana publika imala prilike uživati u pjesmama koje su izvodili mali talentirani virtuozi, nasmijati se uz vrsne zabavljače, zapljeskati u ritmu uz poletne plesače i dobro se nasmijati uz zaigrane glumce. Nije nedostajalo ni lijepe nam kajkavske „reči“, starinske popevke i svirke tamburaša.

Pred sam kraj priredbe ravnateljica je uručila nagrade učenicima i njihovim mentorima koji su postigli zapažene uspjehe na natjecanjima i poželjela svima dugo toplo ljeto te pozvala roditelje na nastavak odlične suradnje i u novoj školskoj godini.
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju