preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Književni susret u našoj školi

Autor: Suzana Karloci Kvakan, 6. 6. 2022.

Učenici šestih razreda imali su prilike upoznati književnicu Jasminku Tihi-Stepanić. Dječju pažnju zaokupila je iskrenim, ležernim i neposrednim pripovijedanjem te ih motivirala da posegnu za knjigom i čitanjem. Predstavila im je svoje dječje romane „Imaš fejs?“ i „Bacit ću ti kompjutor kroz prozor“ te zbirku priča „Baš kao Harry Potter“ i „ Priče s morskog dna“, romane „Ljeto na jezeru Čiču“, „Rukavica za Matildu“, „Gdje je Beata“, „Dom iza žice“ i „Moja neprijateljica Ana“. 
Saznali su da u svojim djelima piše o problemima, izazovima, ali i potencijalnim opasnostima s kojima se suočavaju djeca i mladi u svijetu suvremenih tehnologija, medija i virtualne komunikacije. Teme njenih djela su aktualne, atraktivne s nedvojbenim edukativnim porukama i poukama.
Susret s književnicom ostvaren je u suradnji s izdavačkom kućom Alfa i školskom knjižničarkom Suzanom Karloci Kvakan.
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju