preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Susret drugih razreda matične i područne škole

Autor: Damir Dolenec, Suzana Karloci Kvakan, 20. 5. 2022.

Učenici drugog razreda Područne škole Donji Vidovec realizirali su terensku nastavu posjetom matičnoj školi u Donjoj Dubravi. Ovo je bio njihov prvi  susret, a druženje će se nastaviti kroz zajedničke izlete, školu plivanja, školu u prirodi itd. u trećem i četvrtom razredu. Sva su druženja organizirana s namjerom što boljeg međusobnog upoznavanja djece te pripremanja za zajedničko školovanje od petog razreda kada učenici područne škole nastavljaju svoje obrazovanje  u matičnoj školi.

Ovaj posjet iskorišten je  i za upoznavanje organizacije rada u matičnoj školi. Tako su učenici imali priliku porazgovarati s ravnateljicom, pedagoginjom i računovotkinjom u njihovim uredima. Također, zanimljiv sat hrvatskog jezika održan je  u školskoj knjižnici. Ipak, najviše dojmova na učenike ostavila je velika školska dvorana u kojoj su na satu tjelesne i zdravstvene kulture zaigrali igru graničara. Tu je nastala zajednička fotografija za uspomenu te je ostvaren dogovor za ponovni susret dogodine.
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju