preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Dobravski Porin u Zagrebu

Autor: Renata Heric, Suzana Karloci Kvakan, 18. 5. 2022.

Dobravski Porin naziv je projekta kojim su se ove školske godine učenice Osnovne škole Donja Dubrava predstavile na državnoj Smotri projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja - Projekt građanin.
Nakon uspješnog predstavljanja projekta na županijskoj razini, učenice Mia Perenc, Ria Mikulan, Mihaela Gadanec, Ana Nestić i Ivona Međimurec, svoj rad na Projektu građanin imale su prilike predstaviti na državnoj Smotri koja se održala 14. svibnja 2022. u Zagrebu u Osnovnoj Školi Grigora Viteza. Pažnju su plijenile svojim izgledom, zaogrnuvši s tradicionalnim dijelom narodne nošnje, tibetom. Nakon što su vrlo uspješno prezentirale projekt, povjerenstvo ih je pozvalo da svoje predstavljanje projekta zaključe pjesmom. Učenice su otpjevale pjesmu Deca, moja deca što je posebno izazvalo emocije kod članica povjerenstva. Učenice su svoj nastup završile rečenicom da bi Teta Liza bila sigurno ponosna što na ovaj način mlađe generacije čuvaju kulturnu baštinu svojeg zavičaja posebno međimursku popevku. Za smotru učenice je pripremala učiteljica Renata Heric.
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju