preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Čitanjem do državne razine natjecanja

Autor: Suzana Karloci Kvakan, 9. 3. 2022.

Nakon održane županijske razine natjecanja u sklopu Nacionalnog projekta za poticanje čitanja i promicanje kulture čitanja „Čitanjem do zvijezda“  učenice naše škole Nika Kuzmić, Tea Lukša i Marija Šestak  u kategoriji kviz znanja osvojile u 1. mjesto u županiji i plasirale se na državnu razinu natjecanja kao i Magdalena Horvat koja je u kategoriji kreativnog uratka na temu Knjiga i filma osvojila 2. mjesto i također se plasirala na državnu razinu natjecanja.
 
 
Odabrani naslovi za čitanje u osnovnim školama ove su godine Tajni vrt autorice Frances Hodgson Burnett, Vještice Roalda Dahla i Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu Ransoma Riggsa. Ove je godine uz pročitana djela bilo potrebno pogledati i filmske adaptacije istih.
Učenice je za natjecanje pripremala školska knjižničarka Suzana Karloci Kvakan.
Čestike na ostvarenom plasmanu i želimo im puno uspjeha na državnoj razini natjecanja koja će se održati početkom svibnja u online okruženju.
 
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju