preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Županijsko finale u futsalu za učenice osnovnih škola

Autor: Anica Benjak, Suzana Karloci Kvakan, 4. 3. 2022.

U srijedu 2. ožujka 2022. godine u organizaciji Međimurskog školskog sportskog saveza u Osnovnoj školi Donji Kraljevec održalo se Županijsko finalno natjecanje u futsalu za učenice osnovnih škola.

Sudjelovalo je 5 ekipa: OŠ Draškovec, OŠ Sveti Juraj na Bregu, OŠ Prelog, OŠ Donji Kraljevec te naša ekipa.

Ždrijebom su ekipe podijeljene u 2 grupe, a naše učenice su igrale protiv vršnjakinja iz Draškovca i Donjeg Kraljevca. Ekipu Draškovca su pobijedile rezultatom 1:0, a gol su postigle pred kraj utakmice.

Odmah zatim su igrale i drugu utakmicu protiv Donjeg Kraljevca koja je završila rezultatom 0:0. To je bilo dovoljno za prolazak grupe, a hoće li se boriti za prvo ili treće mjesto ovisilo je o rezultatu utakmice između učenica OŠ Draškovec i OŠ Donji Kraljevec. Kako je utakmica završila pobjedom ekipe iz Draškovca 2:1, naše učenice su se plasirale u finale.

Iz druge grupe u finale se plasirala ekipa OŠ Prelog pobjedom protiv učenica iz OŠ Sveti Juraj na Bregu rezultatom 5:3.

Finalna utakmica je završila pobjedom OŠ Prelog od 4:0.

Kako prošle godine nije bilo sportskih natjecanja, većini učenica ovo je bilo prvo natjecanje. Čestitke učenicama na osvojenoj srebrnoj medalji te na pokazanoj hrabrosti, borbenosti, zajedništvu i volji za učenjem nečeg novog.

Za ekipu Školskog sportskog društva Drava natjecale su se: Ivona Međimurec, Mia Punčikar, Vita Perenc, Mia Perenc, Dorotea Horvat, Ana Nestić, Mihaela Gadanec, Nika Kuzmić, Antonija Horvat i Ria Mikulan.

 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju