preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

Novosti

Etwining projekti Osnovne škole Donja Dubrava

Autor: Suzana Karloci Kvakan, Željka Novak Božić, 22. 12. 2020.

Jedanaest učenika 3.a razreda uključeno je u projekt Seasons with the rhythm of nature. Jedna od aktivnosti bilo je predstavljanje  ostalim sudionicima projekta na engleskom jeziku. Svaki se učenik ukratko predstavio govoreći svoje ime, odakle je te što voli i što ne voli. Kako je to izgledalo, možete pogledati na priloženim poveznicama (dio su učenici napravili kod kuće zbog nastave na daljinu, a dio u školi).
Naši vrijedni učenici održali su i online sastanak s partnerima projekta i ostalim učenicima koji sudjeluju u projektu. Tri naše učenice, Bruna, Sara i Zara predstavile su se svima na engleskom jeziku, kao i po tri učenika iz svake škole. Ovo je bio prvi ovakav sastanak na kojem je sudjelovalo 89 učitelja i učenika. Nakon pisanja dobrih i pozitivnih želja za nadolazeće blagdane na engleskom i materinskom jeziku u answergarden aplikaciji, svi smo zajedno zaplesali uz pjesmu Happy New Year i pritom se dobro nasmijali.
I na kraju, svim smo partnerima poželjeli sve najbolje na pomalo neobičan način.
Šest učenika 3.b razreda uključeno je u projekt Beyond borders: BUDDIES not BULLIES. Jedan od zadataka ovog projekta je bio prihvatiti izazov škole - partnera pod naslovom: Say a nice word: Let the bulling be quiet! Izazvala nas je škola iz Turske. Učenici su sami osmislili stihove i recitirali ih za video. Zadatak je trebalo napraviti na materinjem jeziku. U videu se nalazi i prijevod na engleski tako da partneri razumiju o čemu se govori. Učenici su pokazali svu svoju kreativnosti i pozitivne misli. Pogledajte!!!
Pohvala svim učenicima na trudu!

 
 
 

 
 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - NOVOSTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju