preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

Novosti

Vukovar - jedan grad u mislima cijele Hrvatske

Autor: Renata Heric, Suzana Karloci Kvakan, 17. 11. 2020.

U utorak, 17. studenoga 2020. godine, obilježili smo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Odlukom Hrvatskog sabora od ove godine 18. studenoga je državni praznik i na taj se dan paljenjem svijeća dostojanstveno prisjećamo svih koji su poginuli u Domovinskom ratu, a posebice odajemo počast stradalima u gradu Vukovaru koji su se 1991. godine borili za slobodu samostalne Hrvatske.

Iako je od tih najtežih dana za Vukovar prošlo više od dvadeset godina, nikada ne smijemo zaboraviti sve one koji su po cijenu vlastitog života branili okupirane gradove.
Ni trenutna epidemiološka situacija nije nas spriječila da se i ove godine skromno, ali dostojanstveno, prisjetimo žrtava položenih za slobodu naše domovine.
 
 

 
 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - NOVOSTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju